Home Logo Controlatom
... keeping the doses low by
           setting the standards high ...

NL • FR • EN  
Dosiclient

Controlatom heeft een uitgebreide ervaring en expertise op het vlak van stralingsbescherming. We focussen ons zowel op stralingsbronnen in de medische sector als op de volledige scope aan bronnen uit de industrie, van de oudste tot de nieuwste. Naast de bescherming van de medewerkers die met deze bronnen en X-stralentoestellen werken, zorgen we ook voor de bescherming van patiënten die bestraling ondergaan. Verder volgen we de laatste trends op de voet en verdiepen we ons in de nieuwste technologieën, waarmee we zelfs innovatieve bedrijven een stap voorblijven. Denk daarbij aan ons state-of- the-art dosimetriesysteem.

Onze kernfocus

X-stralentoestellen en bronnen van radioactiviteit dragen potentiële risico’s met zich mee. De regelgeving hierrond is dan ook zeer streng. De meeste bedrijven volgen deze strikte richtlijnen. Wij gaan na of ze die blijven respecteren, helpen met de implementatie van nieuwe richtlijnen en bekijken samen waar het eventueel nóg beter kan. Zo willen we ervoor zorgen dat gebruikers van stralingstoestellen hun job veilig uitoefenen, dat iedereen in de buurt van stralingsbronnen maximaal beschermd is en dat patiënten een prima beeldvorming of therapie krijgen.

Een dynamisch domein

Wie tot onze dienst fysische controle of stralingsfysica toetreedt, kiest voor een gevarieerde job in een dito vakgebied. Want met steeds meer doorbraken in de medische wereld en de groeiende shift naar duurzaamheid veranderen de mogelijkheden en wetgeving continu.

Is veiligheid creëren jouw roeping? En voel je je thuis in de boeiende wereld van stralingsbescherming?

Volg onze vacatures en blijf up-to-date!

Controlatom Jobs

+32 (0)2 674 51 20
Interventie in geval van een incident
(wachtdienst - 24/24 - 7/7)